Am taiat pieptul de pui fisii de grosimea unui deget, le-am pus in punguta cu faina si le-am scuturat bine. Am amestecat pesmetul cu susanul iar ouale
Am taiat pieptul de pui fisii de grosimea unui deget, le-am pus in punguta cu faina si le-am scuturat bine.
Am amestecat pesmetul cu susanul iar ouale le-am batut cu sare si piper si un strop de apa minerala.
Am scos fasiile de carne din faina, le-am scuturat un pic si le-am amestecat in ouale batute.
Din amestecul de oua le-am pus (portii de cite 4-5) in cutia cu pesmet si susan, am inchis cutia si am zdruncinat-o.
Le-am prajit in ulei de germeni de porumb.
Le-am servit cu piure de cartofi cu masline.
Pofta buna!
Reteta Piept de pui pane cu susan a fost propusa de Austiaca2 pe forum culinar.ro
Alte retete cu piept de pui gasiti aici:
Piept de pui umplut cu ciuperci ,
Rulada din piept de pui,
Piept de pui la cuptor
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeEste una din preferatele noastre si de obicei o prepar cu zeama de varza, insa de data aceasta am acrit-o cu lamaie, insa...
Ciorba de perisoare din carne de puiReţetă de preparare a papanaşilor. Papanasi cu dulceata de afine si smantana este un desert traditional romanesc pentru...
Reţetă de preparare a papanaşilor cu dulceata de afine si smantanaNutella, pasta de alune (in cazul de fata pasta de nuci macadamia)... daca doriti si alune... o minunatie!
Inghetata BacioIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii