Aperitive cu carne

Reteta Piept de pui umplut a la Droopina

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 40m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Stripsuri din piept de pui-reteta video"
 
Pieptul de pui se desparte in doua si fiecare parte se desface ca pentru snitele. Se sareaza si pipereaza dupa gust.
Se unge cu unt.
Pe "felia" de pi

ingrediente

   piept de pui
   cremwursti (de pui)
   sunca
   cascaval
   unt
   sare
   piper

mod de preparare

Pieptul de pui se desparte in doua si fiecare parte se desface ca pentru snitele. Se sareaza si pipereaza dupa gust.


Se unge cu unt.


Pe "felia" de piept se pune o felie de sunca, un crenvusti, si cascaval.


Se ruleaza, atat cat permite umplutura si se "coase" cu scobitori.


Se mai condimenteaza, daca considerati necesar.


Se pun in tava, se acopera cu folie de aluminiu si se dau 15 min la cuptorul incins la 200 grade.


Dupa cca 15 min se scoate folia si se dau din nou la cuptor pentru inca 15 min, la 150 grade
Pofta buna!





Reteta Piept de pui umplut a la Droopina a fost propusa de Droopina pe forum culinar.ro





Alte retete de rulada cu carne gasiti aici:


Rulada din carne tocata,


Rulada de carne cu oua,


Rulada de curcan cu brinza
Incearca si Pui Kiev
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui umplut a la Droopina" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.