Tartelete cu pui si ceapa sunt ideala pentru orice masa festiva. Gasiti acest aperitiv pe culinar.ro, alaturi de alte retete de aperitive.
Placintele cu pui si ceapa se prepara asa: se curata pieptul de pui de tendoane si se spala bine. Se taie apoi in feliute si se prajeste in uleiul incins intr-o tigaie. Se scot feliutele pe servetele si se pastreaza la cald. Se curata cepele si se taie in 2 lungime. Se pune aluatul de foietaj intr-o tava stropita cu apa si se taie in 8 dreptunghiuri. Se pune pe fiecare dreptunghi de aluat cateva felii de piept de pui, se presara cu cimbru tocat marunt, amestecat cu oregano si se pune deasupra o jumatate de ceapa. Se presara cu sare si piper si se pune tava in cuptorul incins. Se coace la foc mediu, cca 40 de minute.
Se serveste ca aperitiv.
Alte aperitive:
Chiftele
Placinta cu carne
Ciuperci umplute
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradO nouă provocare, să folosesc îndulcitor SugarGreen în loc de zahăr ;) Super fain că nu trebuiesc modificate...
Pâinici cu brânzăIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii