Aperitive cu carne

Reteta Placintele cu pui si ceapa

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
mimmi postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Tartelete cu pui si ceapa sunt ideala pentru orice masa festiva. Gasiti acest aperitiv pe culinar.ro, alaturi de alte retete de aperitive.

ingrediente

   500 gr aluat foietaj
   400 gr piept de pui
   4 cepe rosii
   5-6 fire cimbru
   50 ml ulei de masline
   1 lingurita oregano
   sare
   piper

mod de preparare

Placintele cu pui si ceapa se prepara asa: se curata pieptul de pui de tendoane si se spala bine. Se taie apoi in feliute si se prajeste in uleiul incins intr-o tigaie. Se scot feliutele pe servetele si se pastreaza la cald. Se curata cepele si se taie in 2 lungime. Se pune aluatul de foietaj intr-o tava stropita cu apa si se taie in 8 dreptunghiuri. Se pune pe fiecare dreptunghi de aluat cateva felii de piept de pui, se presara cu cimbru tocat marunt, amestecat cu oregano si se pune deasupra o jumatate de ceapa. Se presara cu sare si piper si se pune tava in cuptorul incins. Se coace la foc mediu, cca 40 de minute.


Se serveste ca aperitiv.




Alte aperitive:




Chiftele




Placinta cu carne




Ciuperci umplute

Incearca si Piftie de porc
Daca ti-a placut reteta noastra "Placintele cu pui si ceapa" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

4.7L Digital HingedLid

- 25 %
599.99 lei
449.99 lei

4.5L DuraCeramic Manual

- 50 %
599.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.