Aperitive cu carne

Reteta Platou cu aperitive

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 
patri03 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Se curata muschiuletul si se taie in felii. Se sareaza, se unge gratarul cu putin ulei si se frige carnea. Carnatii se taie in bucati de 8-10 cm, ciup

ingrediente

   400 g muschiulet de porc
   200 g ficat de porc
   200 g carnati proaspeti de porc
   200 g ciuperci
   6 ardei grasi
   2 linguri de ulei
   o lingura de otet
   sare
   piper
   cimbru
   6 castraveciori murati

mod de preparare

Se curata muschiuletul si se taie in felii. Se sareaza, se unge gratarul cu putin ulei si se frige carnea. Carnatii se taie in bucati de 8-10 cm, ciupercile se spala si se curata. Se presara sare, piper, putin cimbru si se stropesc cu putin ulei. Se unge si ficatul cu ulei si se frige pe gratar, impreuna cu carnatul si ciupercile. Dupa ce s-au patruns, se taie fripturile de porc si ficatul in fasii, iar castraveciorii murati se taie in sferturi, pe lungime. Se pun cateva frunze de salata verde pe un platou patrat si se asaza randuri alternative de bucatele de friptura, de ficat, carnaciori si ciuperci. Dupa fiecare doua randuri de carne se asaza cate un rand de castravete.

Se aleg 6 ardei grasi mari si se frig pe gratar. Se asaza intr-un vas, se presara sare. Se curata apoi de coaja, se taie in fasiute si se adauga otet, apa, sare si se amesteca.
Alte mancaruri retete recomandate



Tocanita de pui

Dovlecei umpluti

Ciulama de ciuperci
Incearca si Chiftelute
Daca ti-a placut reteta noastra "Platou cu aperitive" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu carne
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.