Aperitive cu carne

Reteta Pulpa de porc umpluta

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:40m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Pulpa de miel la cuptor cu menta si afumatura"
 
Se calesc in doua linguri de margarina ceapa si ardeii tocati marunt si ciupercile din conserva,doar pana se inmoaie .
Se bate pulpa cu ciocanul de sn

ingrediente

   2 kg pulpa porc
   1 gk ciuperci proaspete
   1 conserva ciuperci
   2 ardei grasi(rosu si galben)
   2 cepe
   1 l vin alb
   1 capatana usturoi
   condimente
   2 linguri mustar

mod de preparare

Se calesc in doua linguri de margarina ceapa si ardeii tocati marunt si ciupercile din conserva,doar pana se inmoaie .


Se bate pulpa cu ciocanul de snitele,se condimenteaza si se aseaza deasupra umplutura de ciuperci.


Se ruleaza strans si se prinde cu scobitori.


Se prajesc ciupercile foarte putin in ulei.


Se unge pulpa de porc cu putin mustar si se aseaza in tava, se adauga ciupercile si usturoiul pisat,apoi se completeaza cu vin alb .


Se da la cuptor la foc potrivit circa o ora, pana se rumeneste bine.


Se scoate pe un platou si extragem cu grija scobitorile.


E foarte buna si rece ca aperitiv
Se taie felii si se serveste cu garnitura de ciuperci.


Pofta buna!





Reteta Pulpa de porc umpluta a fost propusa de vio_dreams pe forum culinar.ro





Alte retete cu carne de porc gasiti aici:


Rulada din carne de porc,


Rulade de porc,


Rulada cu carne tocata si legume
Incearca si Sunca de casa
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc umpluta" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite