Aperitive cu carne

Reteta Rulada rece

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 
Mitrita postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se freaca separat ingredientele foarte bine. Mai intai punem carnea, o treime din unt, putin piper, galbenusurile, mustar, branza, inca o parte de un

ingrediente

   300 g carne din conserva
   6 galbenusuri fierte
   250 g branza
   1 pachet unt
   ceapa

mod de preparare




Se freaca separat ingredientele foarte bine. Mai intai punem carnea, o treime din unt, putin piper, galbenusurile, mustar, branza, inca o parte de unt. Cand se face cremos adaugam si putina ceapa tocata. Pe un celofan frecat cu unt, intindem apoi compozitia in urmatoarea ordine: carne, galbenus, branza si se ruleaza. Se lasa la rece cateva ore pana cand se intareste.


Se taie felii si se serveste la aperitiv.




Alte retete de aperitiv recomandate:

Incearca si Crenvusti in aluat
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada rece" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.