Ruloul din carne de porc si ciuperci este un aperitiv delicios si consistent. Carnea se spala si se portioneaza in 10 bucati, care se bat putin.
Ruloul din carne de porc si ciuperci este un aperitiv delicios si consistent. Carnea se spala si se portioneaza in 10 bucati, care se bat putin. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Ciupercile proaspete se curata si se spala lame. Daca ciupercile sunt conservate, acestea se scurg de lichid si se taie lame. Patrunjelul se spala si se taie marunt. Faina se cerne. Ceapa se inabusa in 50 g untura sau 50 ml ulei si 50 ml apa. Se adauga ciuperci, sare, piper, patrunjel verde si se continua inabusirea inca 10 minute. Bucatile de carne se acopera cu compozitia obtinuta, se ruleaza, se aseaza intr-o tava unsa cu 50 g ulei sau 50 ml untura, se introduc la cuptor si se stropesc continuu cu apa. Faina se dizolva in apa rece, se adauga boia si smantana, apoi totul se da in fiert, impreuna cu 100 ml de ulei sau 100 g untura. Sosul se strecoara peste rulou, care se mai fierbe inca 10 minute.
Ruloul din carne de porc si ciuperci se serveste cald.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherrySosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrisePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii