Rulouri cu carne

Rulourile cu carne sunt niste aperitive cu carne delicioase si usor de pregatit. Aceste rulouri sunt potrivite pentru sarbatori.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
ridicata
Rulouri cu carne

Ingrediente

  • 500 g pulpa de vitel
  • 3 oua
  • 100 g cascaval
  • 50 g masline fara samburi
  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri smantana
  • 100 g faina
  • 100 g pesmet
  • 100 g unt
  • 150 ml ulei
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Carnea se curata de pielite si tendoane, se spala, se scurge bine de apa si se taie in 4 felii. Se bat feliile de carne cu ciocanul de snitele pana cand acestea se intind si se subtiaza, ajungand la o grosime de circa 5-7 mm. se condimenteaza cu sare si piper si se pun pentru 30 minute la frigider. Se fierbe un ou tare, se sfarama cu furculita si se amesteca bine cu cascavalul dat pe razatoarea mare, un ou crud, smantana, usturoiul pisat, maslinele si patrunjelul tocate cat mai marunt. Se pun cate 2 linguri din aceasta pasta pe fiecare „foaie” de carne dupa care se ruleaza si se prind cu scobitori. Se da fiecare rulou prin faina, apoi prin ou batut, iar apoi prin pesmet. Se prajesc rulourile in ulei amestecat cu unt, dupa care, cand acestea sunt frumos rumenite pe toate partile, se scot pe servetele absorbante pentru a se scurge de ulei. Se servesc calde cu o garnitura la alegere.


Rulourile cu carne se servesc pe platourile cu aperitive.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci