Rulouri din sunca cu creier

Se taie sunca felii potrivit de subtiri. Creierul, dupa ce a fost tinut zece minute in apa rece, se curata de pielite si se fierbe in apa cu un praf

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr sunca
  • 2 bucati creier
  • 2 linguri svaiter
  • sare
  • piper
  • Pentru sos alb:
  • 1
  • 5 linguri faina
  • 1 pahar lapte
  • 25 gr unt
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se taie sunca felii potrivit de subtiri. Creierul, dupa ce a fost tinut zece minute in apa rece, se curata de pielite si se fierbe in apa cu un praf de sare timp de 10 minute. Apoi se toaca si se amesteca cu sosul alb in care s-au pus doua linguri cu svaiter, sare, piper. Se asaza pe fiecare felie de sunca cate o lingura din pasta de creier si se ruleaza o data.


Rulourile se aranjeaza pe farfurie si se garnisesc cu bucatele mici de aspic.

Alte retete:

Ciuperci pane

Rulada de pui Zacusca

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci