Se taie sunca felii potrivit de subtiri. Creierul, dupa ce a fost tinut zece minute in apa rece, se curata de pielite si se fierbe in apa cu un praf
Se taie sunca felii potrivit de subtiri. Creierul, dupa ce a fost tinut zece minute in apa rece, se curata de pielite si se fierbe in apa cu un praf de sare timp de 10 minute. Apoi se toaca si se amesteca cu sosul alb in care s-au pus doua linguri cu svaiter, sare, piper. Se asaza pe fiecare felie de sunca cate o lingura din pasta de creier si se ruleaza o data.
Rulourile se aranjeaza pe farfurie si se garnisesc cu bucatele mici de aspic.
Alte retete:
Ciuperci pane
Rulada de pui Zacusca

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii