Aperitive cu carne

Reteta Rulouri picante din muschi de porc

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:40m 
patri03 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Carnea se taie in felii potrivite ca grosime, care se bat bine cu ciocanul pentru fragezit. Se sareaza fiecare bucata de carne si se unge cu mustar pi

ingrediente

   800 g muschi de porc
   200 g de bacon
   2 linguri de mustar
   4 castraveciori murati
   6 linguri de ulei
   o legatura de patrunjel
   sare
   piper
   boia iute de ardei

mod de preparare

Carnea se taie in felii potrivite ca grosime, care se bat bine cu ciocanul pentru fragezit. Se sareaza fiecare bucata de carne si se unge cu mustar picant sau cu mustar cu hrean. Pe feliile astfel pregatite se asaza cate o fasie de bacon si cateva feliute de castravete murat. Se presara cu sare, piper si boia de ardei. Se ruleaza apoi si se prind cu o scobitoare sau se leaga cu ata. Se pun rulourile intr-un vas si se prajesc in uleiul incins. Cand s-au rumenit, se adauga zeama de carne si se acopera vasul, lasandu-se sa fiarba inabusit.
Cand sunt gata, se scot atele, se presara cu patrunjel tocat si se servesc cu garnitura de cartofi natur.





Alte retete carne recomandate





Ciulama de ciuperci


Tocanita de pui


Ardei umpluti
Incearca si Pateu de ficat de pui
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri picante din muschi de porc" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.