Saculetii sunt de fapt formati din clatite. Pentru asta incepem sa pregatim aluatul pentru clatite amestecand toate ingredientele si se prajesc clati
Saculetii sunt de fapt formati din clatite. Pentru asta incepem sa pregatim aluatul pentru clatite amestecand toate ingredientele si se prajesc clatitele.
Se lasa deoparte pana se pregateste umplutura.
Intr-o tigaie se pun cu o lingura ulei: pieptul de pui taiat in bucati mici, ardeiul gras si ceapa verde tocate marunt. Se lasa pe foc pana se inmoaie toate. Se lasa sa se raceasca putin si se adauga smantana si oul. Cu acest amestec se umplu clatitele, li se dau forma de saculeti si se prind cu frunze de ceapa verde.
Se pun intr-o tava se aseaza pe fiecare cate o bucata mica de unt si se dau la cuptor pentru 10-15 minute.
Se servesc atat calde cat si reci stropite cu smantana. Sursa acestei retete este blogul truedelights
Alte retete recomandate:
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradEu am pregatit aceasta bunatate la Multicooker de care sunt super multumita de altfel, insa la fel de bine si in acelasi mod...
Gulyas de cartofi cu legume - MulticookerIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii