Puneti cartofii la fiert in coaja cu o lingura de sare, separat fierbeti restul de legume curatate: pastarnacul, morcovii, telina. Dupa ce au fiert si
Puneti cartofii la fiert in coaja cu o lingura de sare, separat fierbeti restul de legume curatate: pastarnacul, morcovii, telina. Dupa ce au fiert si s-au racit taiati cubulete: cartofii, pastarnacul, telina, morcovii, castraveciorii, pieptul de pui, ouale fierte rondele si gogosarii. Prajiti cubuletele de piept de pui pana ce devin galben-aurii. Amestecati toate ingredientele cu mazarea si maioneza pana la omogenizare.
Decorati platoul cu maioneza, masline si gogosari taiati fasii.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseO alta reteta deosebita, preluata din cartea virtuala descoperita intr-unul din mailurile vechi... Intrucat eu n-am stiut...
Crap in foi de dafin, stropit cu vin rosuPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii