Aperitive cu carne

Salata de creier

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 40m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se curata pielita de deasupra, se spala cu apa rece bine si se pune creierul la fiert in apa calduta cu sare si 1 lingura de otet. Se lasa sa fiarba i

ingrediente

   1/2 kg. creier
   1/2 cana lapte
   miez de piine
   ulei
   1/2 lamiie
   sare
   piper
   1/2 ceapa tocata
   citeva foi de salata verde
   masline

mod de preparare

Se curata pielita de deasupra, se spala cu apa rece bine si se pune creierul la fiert in apa calduta cu sare si 1 lingura de otet. Se lasa sa fiarba in clocote mici 20 de minute. Se scurge, apoi dupa ce s-a racit se da in mixer si se amesteca cu putin miez de piine muiat in lapte si stors. Se amesteca bine, adaugind cite putin ulei odata. Se pune zeama de lamiie, sare si piper dupa gust. Cine doreste poate sa adauge inainte de a servi si putina ceapa tocata marunt.
Se asaza frumos pe farfurie, se pun de jur-imprejur foi de salata verde si masline
Incearca si Ficatei de pui in bacon
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de creier" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite