Se curata bine creierul de pielite si urme de singe si se pune la fiert intr-un vas cu apa si o lingura de otet. Se fierbe 10-12 minute, scotind mereu
Se curata bine creierul de pielite si urme de singe si se pune la fiert intr-un vas cu apa si o lingura de otet. Se fierbe 10-12 minute, scotind mereu spuma formata in timpul fierberii. Dupa fierbere se scoate creierul din apa, punindu-l pe un platou sa se raceasca. Dupa racire se introduce creierul in foodprocesor(in lipsa acestuia se va freca cu dosul furculitei creierul cu celelalte ingrediente), se adauga celelalte ingrediente, se formeaza o crema la care se adauga ceapa taiata foarte marunt. Salata este gata cind este aproape alba.
Salata se unge pe tartine care se servesc pe un platou ornat cu frunze de salata verde
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii