Aperitive cu carne

Reteta Snitel de caprioara

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se curata si se taie in fileuri pulpa de caprioara. Se bate carnea, se sareaza si se pipereaza, dupa care se dau bucatile prin faina, ou batut si pes

ingrediente

   600 gr pulpa sau file de caprioara
   80 gr untura
   2 oua
   1 lingura de faina
   60 gr pesmet
   sare
   piper

mod de preparare




Se curata si se taie in fileuri pulpa de caprioara. Se bate carnea, se sareaza si se pipereaza, dupa care se dau bucatile prin faina, ou batut si pesmet. Se prajesc snitelele in untura incinsa, pe ambele parti, pana la rumenire.
Se servesc cu diferite garnituri si salate de sezon.





Alte retete culinare:





Chiftele Curcan umplut Placinta de dovleac
Incearca si Carnati de Sapoca
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de caprioara" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 31 %
799.99 lei
549.99 lei

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.