Aperitive cu carne

Reteta Snitel pane din carne de porc Bucegi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
justeu80 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Snitel de pui (reteta video)"
 
>
Asezati faina amestecata cu piper intr-o farfurie, iar pesmetul intr-o alta farfurie.Taiati calupurile de carne din fiecare conserva de carne Bucegi

ingrediente

Ingrediente pentru 4 persoane:
   2 cutii de carne de porc Bucegi de 300 g
   3 oua batute cu un praf de sare
   3 linguri de faina
   1 cana de pesmet grunjos
   Un varf de cutit de piper negru macinat
   1 cana de ulei pentru prajit

mod de preparare




Asezati faina amestecata cu piper intr-o farfurie, iar pesmetul intr-o alta farfurie.Taiati calupurile de carne din fiecare conserva de carne Bucegi in cate 4 felii, in asa fel incat sa obtineti 8 felii. Treceti feliile de carne prin faina, apoi prin ouale batute, iar apoi prin pesmet. Incingeti uleiul intr-o tigaie adanca si prajiti feliile de carne pe ambele parti pana se rumenesc usor. Serviti feliile de snitel pane cu sos de ciuperci si salata verde.




Pofta buna!


Alte retete recomandate

Incearca si Aperitiv cu pepene galben si sunca
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel pane din carne de porc Bucegi" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.