Usturoiul se curata, se piseaza si se adauga apa si sare, obtinandu-se un mujdei. Soriciul se taie in bucatele si se curata de stratul de grasime, se
Usturoiul se curata, se piseaza si se adauga apa si sare, obtinandu-se un mujdei. Soriciul se taie in bucatele si se curata de stratul de grasime, se asaza intr-o oala din lut (sau din inox) si deasupra se toarna mujdeiul. Se mai pot adauga, dupa preferinte, bucatele de slanina afumata.
Oala se acopera bine si se lasa la rece, la frigider sau intr-o camara mai racoroasa.
Se serveste rece.
Alte retete carne recomandate
Tocanita de pui
Ardei umpluti
Ciulama de ciuperci

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii