Sufleu de ficat

Luam ficatul de porc si  il curati m foarte bine de pielite. O data curatit il dai prin masina de tocat si-l calesti in 50 g de unt. Untul c

Complexitate
redusa
Sufleu de ficat

Ingrediente

  • 500 g ficat de porc
  • 6 oua
  • 100 g faina
  • 150 g unt
  • 350 ml lapte
  • 50 g cascaval
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Luam ficatul de porc si il curati m foarte bine de pielite. O data curatit il dai prin masina de tocat si-l calesti in 50 g de unt. Untul care ramane se topeste si se amesteca cu faina si laptele si se fierbe aproximativ 10-15 min, la foc mic, amestecand continuu. Se condimenteaza si se lasa sa se raceasca, apoi se adauga pe rand galbenusuril, ficatul si cascavalul ras. La sfarsit se incorporeaza si albusurile batute spuma. Se toarna compozitia obtinuta intr-o tava unsa si tapetata si se coace la foc potrivit (150 de grade ) in cuptorul preincalzit, pana cand se rumeneste frumos. Se decoreaza cu patrunjel verde .



Sursa acestei retete este blogul culinar: retetedemancaruri

Alte retete culinare recomandate:

Zacusca

Zacusca de ciuperci

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci