Aperitive cu carne

Reteta Tarta cu carne tocata si ciuperci

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 
S_tana postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Tarta cu peste afumat (sprot) si masline (Reteta Video)"
 
Pentru aluat se amesteca toate ingredientele cu mana sau robotul. Se lasa 30min la rece, invelit in folie.

ingrediente

Aluat:
   1 lingura patrunjel verde tocat
   1 ou
   125 gr. unt
   250 gr. faina
   1 lingurita (rasa) sare
Umplutura:
   1 ceapa mare
   50 gr. bacon
   250 gr. ciuperci
   250 gr. carne tocata
   200 ml smantana
   2 oua
   sare
   piper
   50-70 gr. cascaval

mod de preparare

Pentru aluat se amesteca toate ingredientele cu mana sau robotul. Se lasa 30min la rece, invelit in folie.
Pentru umplutura:
Se pune la calit, intr-o cratita antiaderenta sunculita taiata fin, apoi carnea tocata si ceapa taiata fin. Nu este nevoie de ulei caci a lasat carnea putin suc. Urmeaza ciupercile si se lasa totul la foc potrivit 10 min. la final se condimenteaza cu sare si piper si se pune amestecul la racit. Se intinde aluatul in forma de tarta (26cm) unsa si tapetata cu faina si se da la copt 8-10 min la 175 grade. Intre timp se amesteca ouale cu cascavalul razuit si smantana dulce. Se pune peste foi amestecul de carne, rece, si se toarna ouale. Se coace 45min la 180 grade.


Se serveste calduta sau rece.

Incearca si Salata de creier imitatie de icre negre
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu carne tocata si ciuperci" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T820E

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite