Toba de casa din carne de porc este o reteta romaneasca pe care cei mai multi oameni o fac iarna atunci cand se taie porcul. Puteti cumpara carne si din magazin pentru a pregati aceasta reteta de toba.
Capatana taiata in patru, impreuna cu restul de organe se pun la fiert (taiate si ele dupa preferinte) cu condimentele de mai sus. Dupa ce se ia spuma se da prin razatoare morcovul si ceapa taiata solzisori si se adauga si ele in oala. Dupa ce s-au fiert circa 2-3 ore (sa se desprinda carnea dupa oase) se lasa a se receasca, se taie cubulete cat de marunt (dupa preferinte), se strecoara supa, se umple burta cu compozitia de mai sus si se adauga putina supa pentru ca sa se lege compozitia.
Se coase si se pune din nou in restul se zeama ramasa circa 30 minute. Se inteapa burta din loc in loc sa nu plezneasca, se scoate si se pune la presat intre doua funduri de lemn cu o greutate de 2-3 kg.
Daca doriti se poate pune la afumat. Toba de casade porc se serveste ca si aperitiv.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradSpaghete fabuloase si sanatoase!
Spaghete cu crema de sfecla coapta in cuptorIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii