Aperitive cu ciuperci

Reteta Ciuperci cu usturoi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Se fierb ciupercile in apa cu sare, apoi se strecoara, se racesc si se taie felii subtiri. Se adauga sare, piper, otet si usturoi pisat, amestecat cu

ingrediente

   500-600 gr ciuperci
   2-3 catei de usturoi
   50 ml ulei
   1 lingura otet
   sare
   piper

mod de preparare

Se fierb ciupercile in apa cu sare, apoi se strecoara, se racesc si se taie felii subtiri. Se adauga sare, piper, otet si usturoi pisat, amestecat cu ulei.
Se servesc cu mamaliguta calda.



Alte aperitive:



Ciuperci umplute Ciuperci la cuptor Piftie de curcan
Incearca si Ciuperci umplute cu brinza de oi
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu usturoi" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu ciuperci
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.