Ciuperci cu usturoi

Ciupercile se dau in clocot. Ceapa se taie solzisori iar usturoiul se piseaza. Untul se pune la topit , apoi se adauga ceapa, cind ceapa incepe a se p

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Ciuperci cu usturoi

Ingrediente

  • 1 kg ciuperci
  • 2 cepe mari
  • 1 capatina usturoi
  • 10 gr unt
  • sare si amestec de piper

Mod de preparare

Ciupercile se dau in clocot.

Ceapa se taie solzisori iar usturoiul se piseaza.

Untul se pune la topit , apoi se adauga ceapa, cind ceapa incepe a se praji se adauga ciupercile taiate bucati.

Totul se undeaza 5-10 min.

Se adauga usturoiul pisat, si se ia totul de la foc.
Le-am mincat alaturi de legume la aburi, un pahar de chefir si brinza de oi.

Pofta buna!

Reteta Ciuperci cu usturoi a fost propusa de Edi pe forum culinar.ro

Alte retete cu ciuperci gasiti aici:

Ciuperci umplute,

Gulas de ciuperci,

Ciuperci umplute

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci