Ciupercile se curata, se spala, li se scot cotoarele cu grija iar palariile se fierb 5 minute in supa de legume. Se scot si se lasa sa se scurga, pina
Ciupercile se curata, se spala, li se scot cotoarele cu grija iar palariile se fierb 5 minute in supa de legume.
Se scot si se lasa sa se scurga, pina cind pregatim umplutura. Maruntim cotoarele de la ciuperci si le prajim in putin unt, adaugam sunca tot maruntita si dupa ce s-a racorit amestecul si parmezanul ras.
Se umplu palariutele, se aseaza cite una pe cite un patrat de aluat.
Se impacheteaza.
Se ung cu ou batut si se coc la 180 gr C pina cind se rumeneste aluatul.
Se pot servi cu un sos de smintina si arpagic.
Pofta buna!
Reteta Ciuperci in aluat a fost propusa de Austiaca2 pe forum culinar.ro
Alte retete cu ciuperci gasiti aici:
Chiftele de ciuperci,
Clatite cu ciuperci,
Ciuperci umplute cu spanac

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii