Aperitive cu ciuperci

Reteta Ciuperci pane

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
culinareala postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Alegeti ciuperci albe, frumoase, cu palarii mai mari si cu carnea groasa.
Detasati-le piciorusele, spalati-le si puneti-le la zvantat.
Daca palariile

ingrediente

   1 kg ciuperci
   o cana cu faina
   5 oua
   lapte
   ulei
   sare
   piper

mod de preparare

Alegeti ciuperci albe, frumoase, cu palarii mai mari si cu carnea groasa.


Detasati-le piciorusele, spalati-le si puneti-le la zvantat.


Daca palariile ciupercilor au stratul carnos mai subtire, lasati-le intregi, iar daca acesta este mai gros, taiati-le in felii mari.


Separat, din: faina, oua, lapte, sare si piper, faceti un aluat de clatite.


Palariile de ciuperci bine zvantate, treceti-le prin acest aluat, apoi prajiti-le frumos, pe toate fetele, in multa grasime fierbinte.
Serviti preparatul cat este cald.





Alte retete culinare cu ciuperci gasiti mai jos:


ciulama de ciuperci


ciuperci tocanita


piept de pui ciuperci
Incearca si Ciuperci umplute cu tofu
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci pane" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu ciuperci

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.