Retete dietetice
Mini-fileurile din piept de pui se spala, se dau cu putina sare si cu putin Fuchs Fix pentru Gratar si se frig pe un grill electric, uns cu ulei, apoi se pun intr-o farfurie si se lasa sa se racoreasca. Intre timp, se pun apa si sarea la fiert intr-o craticioara si, cand apa incepe sa clocoteasca, se adauga cus-cusul si se fierbe pentru circa 10 minute. Dupa aceea, se scurge intr-o sita si se clateste cu apa rece.
Se prepara dressing-ul pentru salata: intr-un recipient mic cu capac, se pun otetul balsamic, uleiul, o lingurita de sare, putin piper negru macinat, putin ienibahar macinat si o frunza proaspata de busuioc (spalata si zvantata) rupta marunt. Se infileteaza capacul la recipient si se agita totul energic, dupa care amestecul se toarna in borcanul in care va fi asezata salata. Peste dressing se asaza boabele de porumb dulce, mini-fileurile din piept de pui taiate bucatele, cus-cusul, alternand cu stafidele (spalate), castravetele (spalat, taiat in patru, apoi feliat), rosiile cherry (spalate, taiate in doua, apoi fiecare jumatate taiata in cate trei felii), ridichile rosii (spalate, taiate in patru, apoi feliate) si ceapa verde (spalata si taiata rondele). Se pune capacul la borcan si se pastreaza la rece pana la momentul servirii, cand se va agita borcanul pentru ca dressing-ul sa se imprastie peste toate ingredientele.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii