Placinta cu ghebe si carne

Ghebele se pot inlocui cu diferite tipuri de ciuperci in functie de preferinte.

Portii
4
Timp pregatire
20 minute
Timp coacere
30 minute
Complexitate
redusa
Placinta cu ghebe si carne

Ingrediente

  • 1 pachet foi placinta
  • 500 g carne tocata
  • 500 g Ghebe
  • 2 cepe
  • 50 ml ulei
  • sare, piper

Mod de preparare

Ghebele se spala si se pun la fiert 10 minute dupa care se spala in jet de apa rece si se lasa la scurs si se toaca marunt.

Taiem ceapa marunt si o punem la calit in ulei apoi adaugam carnea tocata si ghebele si condimentam cu sare si piper dupa gust.

Taiem foaia de placinta in doua si asezam compozitia pe fiecare foaie si o rulam apoi le asezam in tavi pentru chec, le ungem cu ulei si le dam la cuptor circa 30 minute pana se rumenesc frumos.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc