1. Se scoate samburele de avocado si cu o lingura se scoate pulpa acestuia. 2. La pulpa de avocado se adauga ceapa, sucul de lamaie, mascarpone, ustur
1. Se scoate samburele de avocado si cu o lingura se scoate pulpa acestuia.
2. La pulpa de avocado se adauga ceapa, sucul de lamaie, mascarpone, usturoiul si ardeiul iute si le punem in blender. Crema obtinuta se sareaza, pipereaza, se adauga chimenul si ornam cu ceapa verde.
Crema de avocado se serveste pe bucati de paine prajita. Berea este bautura ideala pe langa acest aperitiv.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii