1. Se scoate samburele de avocado si cu o lingura se scoate pulpa acestuia. 2. La pulpa de avocado se adauga ceapa, sucul de lamaie, mascarpone, ustur
1. Se scoate samburele de avocado si cu o lingura se scoate pulpa acestuia.
2. La pulpa de avocado se adauga ceapa, sucul de lamaie, mascarpone, usturoiul si ardeiul iute si le punem in blender. Crema obtinuta se sareaza, pipereaza, se adauga chimenul si ornam cu ceapa verde.
Crema de avocado se serveste pe bucati de paine prajita. Berea este bautura ideala pe langa acest aperitiv.

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii