Migdale sarate

1. Se pune cuptorul la 175 grade C. 2. Se oparesc simburii si se curata de coaja. 3. Se amesteca simburii cu sarea si uleiul si se pun la praj

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g simburi de migdale
  • 5 dl sare grunjoasa mare
  • 1
  • 5 linguri sare obisnuita
  • 5 dl ulei de masline

Mod de preparare

1. Se pune cuptorul la 175 grade C.


2. Se oparesc simburii si se curata de coaja.


3. Se amesteca simburii cu sarea si uleiul si se pun la prajit intr-o tava. Se prajesc cam 15-20 min la mijlocul cuptorului pina se rumenesc usor.


4. Se lasa simburii sa se raceasca in tava.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc