Migdale sarate

1. Se pune cuptorul la 175 grade C. 2. Se oparesc simburii si se curata de coaja. 3. Se amesteca simburii cu sarea si uleiul si se pun la praj

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g simburi de migdale
  • 5 dl sare grunjoasa mare
  • 1
  • 5 linguri sare obisnuita
  • 5 dl ulei de masline

Mod de preparare

1. Se pune cuptorul la 175 grade C.


2. Se oparesc simburii si se curata de coaja.


3. Se amesteca simburii cu sarea si uleiul si se pun la prajit intr-o tava. Se prajesc cam 15-20 min la mijlocul cuptorului pina se rumenesc usor.


4. Se lasa simburii sa se raceasca in tava.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci