Aperitive cu legume

Reteta Aperitiv cu spanac si rosii

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
elizeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Se incinge cuptorul la 180 °C. Se curata si se opareste spanacul; se trece printr-un jet de apa rece, se stoarce si se toaca. Se curata rosiile de

ingrediente

   spanac tanar
   sare
   3 rosii
   2 catei de usturoi
   8 oua
   11 smantana
   50g cascaval ras
   sare
   piper
   nucsoara

mod de preparare

Se incinge cuptorul la 180 °C. Se curata si se opareste spanacul; se trece printr-un jet de apa rece, se stoarce si se toaca. Se curata rosiile de cotoare si i se taie pulpa cuburi. Se toaca usturoiul.


Spanacul si rosiile se repartizeaza in forme mici, unse.


Se amesteca ouale cu smantana, cascaval, sare, piper


sare si nucsoara.


Aceasta compozitie se toarna in forme, dar nu se umplu decat pana la 2 cm sub margine.


Se coc 20 min.
Alte retete culinare





Placinta cu spanac si carne


Supa crema de sparanghel


Rulada cu spanac
Incearca si Crochete din cartofi cu ciuperci
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu spanac si rosii" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu legume

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.