Pateul imitat reprezinta un aperitiv delicious, hranitor, o reteta simpla care va constitui deliciul invitatilor dumneavoastra.
Pateul imitat nu reprezinta o reteta prea complicata. Pengtru a prepara acest aperitiv se toaca ceapa foarte marunt si se rumeneste intr-o cratita, cu o lingura de untura. Se adauga pesmetul si laptele in care s-a muiat drojdia, sare, piper si un praf de enibahar. Se amesteca totul bine pe foc, pana se ingroasa. Se pregatesc dinainte ouale fierte, rascoapte. Se curata, se scot galbenusunle, se zdrobesc cu furculita si se amesteca cu compozitia de mai sus. Se asaza pateul pe farfurie, iar imprejur se pun albusurile tocate marunt. Apoi, puteti savura acest aperitiv de pateu imitat.
Pateul imitat poate fi servit ca aperitiv atat inainte de mesele de pranz cat si inaintea celor de seara.

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii