Aperitive cu legume

Reteta Aperitiv de pateu imitat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 34m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Pateul imitat reprezinta un aperitiv delicious, hranitor, o reteta simpla care va constitui deliciul invitatilor dumneavoastra.

ingrediente

   2 cepe mijlocii
   1 lingura untura
   2 linguri pesmet
   50 g drojdie
   1 pahar
   lapte
   2 oua rascoapte
   un praf de enibahar
   un praf de piper
   sare

mod de preparare

Pateul imitat nu reprezinta o reteta prea complicata. Pengtru a prepara acest aperitiv se toaca ceapa foarte marunt si se rumeneste intr-o cratita, cu o lingura de untura. Se adauga pesmetul si laptele in care s-a muiat drojdia, sare, piper si un praf de enibahar. Se amesteca totul bine pe foc, pana se ingroasa. Se pregatesc dinainte ouale fierte, rascoapte. Se curata, se scot galbenusunle, se zdrobesc cu furculita si se amesteca cu compozitia de mai sus. Se asaza pateul pe farfurie, iar imprejur se pun albusurile tocate marunt. Apoi, puteti savura acest aperitiv de pateu imitat.


Pateul imitat poate fi servit ca aperitiv atat inainte de mesele de pranz cat si inaintea celor de seara.

Incearca si Placinta cu spanac
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv de pateu imitat" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu legume

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.