Aperitive cu legume

Ardei umpluti

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se freaca unt (1 parte) cu 3 parti brinza telemea, data prin razatoare, pe latura care taie marunt, si ceapa tocata. Se umplu cu aceasta compozitie ar

ingrediente

   ardei (sau gogosari)
   200 gr. unt
   600 gr. brinza telemea
   ceapa
   masline
   rosii

mod de preparare

Se freaca unt (1 parte) cu 3 parti brinza telemea, data prin razatoare, pe latura care taie marunt, si ceapa tocata. Se umplu cu aceasta compozitie ardei grasi, apasind bine, sa nu ramina goluri. Brinza se poate amesteca si cu putin marar tocat.
Se tin 2-3 ore la rece. Apoi, cu un cutit bine ascutit, se taie felii groase de un deget, care se aranjeaza pe o farfurie si se orneaza cu masline si felioare de rosii. In loc de ardei, se pot folosi gogosari.
Incearca si Humus de ardei copt si masline negre
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu legume

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite