Se spala ardeii, se taie in jumatati si se indeparteaza cotoarele. Se amesteca branza de burduf cu smantana si cu miezul de nuca macinat. Se adauga s
Se spala ardeii, se taie in jumatati si se indeparteaza cotoarele. Se amesteca branza de burduf cu smantana si cu miezul de nuca macinat. Se adauga sare, piper, boia dulce, chimen si mararul tocat foarte marunt. Cu pasta formata se umplu jumatatile de ardei. Se aseaza pe un platou si se orneaza cu crengute de marar.
Alte retete aperitive recomandate
Ardei copti
Ciuperci umplute
Rulada spanac

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii