Alegem un castron adanc in care punem faina amestecata cu un praf de copt, ouale, sare, piper, lapte, ulei. Mixam sau amestecam cu o lingura de lemn.
Alegem un castron adanc in care punem faina amestecata cu un praf de copt, ouale, sare, piper, lapte, ulei. Mixam sau amestecam cu o lingura de lemn. Dupa ce obtinem un aluat de consistenta medie, punem sunca si ardeiul taiat cuburi, maslinele feliate si patrunjelul tocat. Luam formele de briose si le umplem cu aceasta compozitie. Le punem la cuptor timp de 20-25 de minute, la foc mediu
Sursa acestei retete este blogul culinar: truedelights
Alte retete recomandate:

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii