Briosele cu verdeturi sunt aperitive excelente, rapide si foarte gustoase. Verdeturile din aceasta reteta de briose dau savoarea aperitivelor noastre, fiind astfel perfecte pentru orice ocazie festiva.
Briosele cu verdeturi se prepara astfel: tocam spanacul spalat si scurs, ceapa si usturoiul si le calim putin. Presaram cu sare si le lasam sa se raceasca.
Mixam untul cu galbenusurile, smantana si sarea. Adaugam albusurile batute spuma, amestecam si punem faina amestecata cu praful de copt. Adaugam verdeturile, amestecam usor si punem compozitia in forme de briose dupa care dam la cuptor pentru 35-40 de minute, pana trec testul cu scobitoarea.
Briosele cu verdeturi pot fi servite atat calde cat si reci.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii