Spalam spanacul frunza cu frunza sub jet de apa. il pui la fiert cu apa si, dupa ce e fiert, il scurgi foarte bine. il toci si il amesteci cu sos alb
Spalam spanacul frunza cu frunza sub jet de apa. il pui la fiert cu apa si, dupa ce e fiert, il scurgi foarte bine. il toci si il amesteci cu sos alb facut din faina si lapte.
Amestecam apoi cu 1 galbenus, jumatate din cantitatea de unt, carnea tocata, albusul batut spuma si concentratul de legume.
Cu restul untului ungi o tava (daca ai de yena e mai indicat) si pui compozitia.
Pui vasul la cuptor in bain-marie si lasi sa se coaca circa 40 minute.
Ungi suprafata budincii cu galbenusul ramas si presari deasupra parmezan.
Alte mancaruri cu spanac
Supa de spanac
Rulada de spanac
Ciorba spanac
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherrySosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseHabar nu am de ce le zice pariziene sau intuiesc, probabil datorita aspectului... in fine, m-am inspirat de la Merisor, doar...
Pariziene cu mere calitePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii