Budinca de spanac cu carne si parmezan

Spalam spanacul frunza cu frunza sub jet de apa. il pui la fiert cu apa si, dupa ce e fiert, il scurgi foarte bine. il toci si il amesteci cu sos alb

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g spanac
  • 10 g unt
  • 100 g carne tocata
  • 2 linguri faina
  • 2 oua
  • 1 lingurita concentrat de legume
  • 10 g parmezan

Mod de preparare

Spalam spanacul frunza cu frunza sub jet de apa. il pui la fiert cu apa si, dupa ce e fiert, il scurgi foarte bine. il toci si il amesteci cu sos alb facut din faina si lapte.

Amestecam apoi cu 1 galbenus, jumatate din cantitatea de unt, carnea tocata, albusul batut spuma si concentratul de legume.

Cu restul untului ungi o tava (daca ai de yena e mai indicat) si pui compozitia.

Pui vasul la cuptor in bain-marie si lasi sa se coaca circa 40 minute.

Ungi suprafata budincii cu galbenusul ramas si presari deasupra parmezan.
Alte mancaruri cu spanac

Supa de spanac

Rulada de spanac

Ciorba spanac

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc