Se fierb cartofii taiati cubulete cu putina sare. Se fierb tare 2-3 oua. Se da cascavalul pe razatoarea cu gauri mari. Se taie bacon-ul feliute subtir
Se fierb cartofii taiati cubulete cu putina sare. Se fierb tare 2-3 oua. Se da cascavalul pe razatoarea cu gauri mari. Se taie bacon-ul feliute subtiri si se caleste putin in tigaie fara grasime. Se freaca smantana cu 4 oua, sare, piper, vegeta. Se unge cu putin unt un vas de yena si se asaza succesiv 2-3 straturi de cartofi, ou fiert, bacon si cascaval. Ultimul strat este de cascaval. Se toarna peste straturi amestecul de smantana si se face loc cu furculita sa se patrunda bine. Se da la cuptor 1 ora.
Se serveste cald sau rece

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii