Cartofii cu unt si rozmarin sunt deliciosi si foarte satiosi, putand inlocui cu succes o masa cu carne.
Mod de preparare:
Cartofii se spala si se introduc, cu coaja, in cuptor, unde se vor coace pret de cateva zeci de minute. Cand s-au copt cartofii, se cresteaza cu ajutorul unui cutit foarte ascutit, se presara putina sare, unt, cateii de usturoi tocati marunt si verdeata-rozmarin.
Pofta buna!
http://ideidelicioase.blogspot.ro
Cartofii se pot manca asa, simpli, in postul Craciunului sau ca si garnitura la fripturi.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii