Cartofi in crusta de mustar este un aperitiv delicios, cartofii sunt crocant si aromati, pot fi serviti langa diferite sosuri.
Cartofi ii spalam bine si ii fierbem putina in apa cu sare,cat sa intre furculita in ei.
Ii scurgem de apa,ii trecem pe sub un jet de apa rece si ii lasam sa se raceasca dupa care ii curatam de coaja.
Intr-un vas amestecam mustarul cu uleiul si condimente dupa gust,adaugam usturoiul pisat si apasam.
Trecem cartofi prin sosul obtinut,ii asezam in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul incalzit cca 30 min pana se rumesc frumos.
Datorită cronometrului pentru presetare de până la 24 de ore, eşti liberă să petreci timp cu cei dragi, în timp ce Multicooker găteşte pentru tine.
Vasul de 2 mm grosime conduce căldura uniform şi previne arderea mâncării.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseO alta varianta de ciuperci sote pe care am incercat-o este cu morcov si ierburi aromatice. Gustul este la fel de bun fata de...
Ciuperci sote IIPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii