Pentru sos: 1 lingurita de faina, 200 ml suc de rosii Castravetii se curata de coaja, se taie bucati de circa 10 cm lungime si se scobesc. Separat, s
Pentru sos:
1 lingurita de faina, 200 ml suc de rosii
Castravetii se curata de coaja, se taie bucati de circa 10 cm lungime si se scobesc.
Separat, se pregateste o compozitie din marar, ceapa, taiata marunt, carne tocata si orez, astfel:
ceapa se caleste in putin ulei, se adauga orezul, ales si
spalat, se fierbe pana ce acesta absoarbe toata grasimea,
dupa care se lasa sa se raceasca.
Incorporam carnea tocata, se sareaza si se pipereaza dupa gust.
Daca amestecul este prea sec, se adauga 1-2 linguri de apa rece.
Se umplu apoi castravetii, se asaza intr-o cratita, se
toarna deasupra un sos preparat din faina, suc de rosii si
apa.
Se acopera cratita cu un capac si se lasa sa fiarba
inabusit in cuptor. inainte de a servi, se adauga 2-3 linguri smantana acrisoara sau un borcan mic de iaurt batut bine.
Alte retete
Salata din piept de pui cu ciuperci
Pui cu cartofi
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseZilele astea am cotrobăit pe site, după rețete cu ardei iute și am dat peste minunăția asta de rețetă preparată de...
Ardei iuți cu stafide conservați în oțetPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii