Se curata cartofii, se fierb, se scurg bine in strecuratoare si se dau prin presa de cartofi sau prin sita. Se pun intr-un castron, se adauga faina (1
Se curata cartofii, se fierb, se scurg bine in strecuratoare si se dau prin presa de cartofi sau prin sita. Se pun intr-un castron, se adauga faina (1/2 lingura), sarea, piperul, oul batut si se framinta bine. Din coca obtinuta se formeaza chiftelute care se dau prin faina si se prajesc in unt sau ulei.
Se servesc calde, simple sau cu soteuri, cu sos de tarhon, ciuperci

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeura
O mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii