Fierbem orezul al dente in apa cu sare. În ultimul minut de fiert, adaugam morcovul razuit. Scurgem apa si adaugam o minuta de mazare proaspa
Fierbem orezul al dente in apa cu sare.
În ultimul minut de fiert, adaugam morcovul razuit.
Scurgem apa si adaugam o minuta de mazare proaspata.
(mazarica mea e din gradina,iar pastaile au fost de diferite marimi,
de aceea boabele sint de ma mini pina la mari biggrin.gif )
Condimentam cu piper si sare,amestecam si lasam la racorit.
Oul l-am adaugat pentru gust,dar nu e nevoie.
Fara ou,chiftelutele se pot forma rotunjoare,
cu ou maglavaisul devine mai moale,dar se poate si asa.
(Chestie de gust)
Le prajim in ulei incins,apoile lasam la scurs pe hirtie de bucatarie
pentru a indeparta surplusul de ulei.
Sint foarte gustoase,destul de usoare.
Se pot servi asa,sau cu un sosulet,ca garnitura ...pe linga o salata verde.
Pofta buna!
Reteta Chiftelute de orez si legume a fost propusa de MAYA pe forum culinar.ro
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrise Poate inlocui si o cina .Poate merge si in caserola la serviciu . Gustoasa si hranitoare .
SALATA CU RUCOLA , TON SI OUAPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii