Chiftelute indiene cu ceapa

Chiftelute indiene cu ceapa sunt foarte usor de preparat dar sunt delicioase. Este o reteta culinara potrivita pentru vara.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie
Chiftelute indiene cu ceapa

Ingrediente

  • 3 cepe albe
  • mari
  • 2 cepe verzi
  • 4 catei de usturoi
  • 175 ml de lapte
  • 100 gr de faina
  • o lingurita si jumatate de zahar si de sare
  • 2 lingurite de praf de copt
  • putin ardei iute cayenne

Mod de preparare

Ceapa se da pe razatoare sau prin robot, apoi adaugam ceapa verde si usturoiul, care se vor taia marunt.
Se adauga restul ingredientelor si se vor forma chiftelute care se vor praji in tigaia preincalzita. Dupa ce se rumenesc pe o parte se prajesc si pe cealalta. Se pot praji si la cuptor.


Chiftelutele indiene cu ceapa se servesc si calzi si reci ca aperitive.

Sursa acestei retete este blogul mitinitta.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci