Conopida italieneasca

Conopida se fierbe si se desface buchetele. Se asaza un rand de conopida intr-o forma unsa cu unt si tapetata cu pesmet. Se presara limba afumata, t

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 conopida
  • 2 linguri de pesmet
  • 100 g limba afumata
  • 200 ml sos de rosii
  • 100 g branza
  • 1/2 pachet de unt
  • piper

Mod de preparare

Conopida se fierbe si se desface buchetele.

Se asaza un rand de conopida intr-o forma unsa cu unt si tapetata cu pesmet.

Se presara limba afumata, tocata marunt, si se toarna putin sos de rosii.

Se pune din nou un strat de conopida, jumatate din cantitatea de branza rasa, limba afumata si se toarna inca putin sos de rosii.

Ultimul strat trebuie sa fie de conopida.

Se presara cu branza rasa si pesmet, se stropeste cu sos de rosii si se lasa la cuptor, la foc potrivit, circa 20 de minute.
Pofta buna!

Alte retete culinare gasiti aici:

Paste cu conopida

Pizza cu blat din conopida

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci