Aperitive cu legume

Reteta Conopida italieneasca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
culinareala postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Conopida se fierbe si se desface buchetele.
Se asaza un rand de conopida intr-o forma unsa cu unt si tapetata cu pesmet.
Se presara limba afumata, t

ingrediente

   1 conopida
   2 linguri de pesmet
   100 g limba afumata
   200 ml sos de rosii
   100 g branza
   1/2 pachet de unt
   piper

mod de preparare

Conopida se fierbe si se desface buchetele.


Se asaza un rand de conopida intr-o forma unsa cu unt si tapetata cu pesmet.


Se presara limba afumata, tocata marunt, si se toarna putin sos de rosii.


Se pune din nou un strat de conopida, jumatate din cantitatea de branza rasa, limba afumata si se toarna inca putin sos de rosii.


Ultimul strat trebuie sa fie de conopida.


Se presara cu branza rasa si pesmet, se stropeste cu sos de rosii si se lasa la cuptor, la foc potrivit, circa 20 de minute.
Pofta buna!





Alte retete culinare gasiti aici:


Paste cu conopida


Pizza cu blat din conopida
Incearca si Rosii umplute cu branza de vaci
Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida italieneasca" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.