Aperitive cu legume

Reteta Dip de conopida si usturoi verde

portii reteta 6 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 
gatire reteta 10m 
admin postat de
Postat pe: 08-01-2016
Adaugă în cartea de bucate
• puneti apa cu sare intr-o oala, pe foc, la fiert
• spalati bine conopida si rupeti-o bucatele
• cand

ingrediente

6 portii

   conopida - 1 buc
   usturoi verde - 1 buc
   ceapa verde - 2 buc
   usturoi - 1 catel
   pasta de susan (tahini) - 1 lingura
   sare - dupa gust
   piper alb - dupa gust
   maioneza vegetala - 3 linguri
   fasole la cutie - 1 cutie mica (200g)
   rozmarin macinat - 1/2 lingurita
   cimbru uscat - 1 varf de cutit
   busuioc proaspat - 45 frunze
   zeama de lamaie - 2 linguri
   ulei de masline - 4 linguri

mod de preparare

• puneti apa cu sare intr-o oala, pe foc, la fiert
• spalati bine conopida si rupeti-o bucatele
• cand apa a inceput sa clocoteasca, adaugati conopida pentru cca 4-5 min
• scoateti-o intr-un bol cu gheata
• scurgeti conopida si puneti-o intr-un castron incapator
• taiati ceapa verde si ambele tipuri de usturoi marunt
• adaugati restul ingredientelor in castron si mixati cu ajutorul Breville Hand blender pana obtineti o pasta omogena
• serviti cu crackers de paine integrala.
Pofta buna!
Incearca si Baba Ghanouj (Pasta de vinete cu piure de susan)
Daca ti-a placut reteta noastra "Dip de conopida si usturoi verde" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.