Aperitive cu legume

Reteta Drob de legume

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Se lasa graul la inmuiat 30 de minute in apa clocotita si se amesteca din cand in cand. Separat se caleste usturoiul cu legumele curatate si maruntit

ingrediente

   175 gr boabe de grau zdrobite
   450 ml apa
   2 linguri ulei
   2 catei usturo
   450 gr legume: praz
   morcovi
   conopida
   ardei gras
   4-5 ciuperci
   4 linguri unt arahide
   125 gr foi varza

mod de preparare




Se lasa graul la inmuiat 30 de minute in apa clocotita si se amesteca din cand in cand. Separat se caleste usturoiul cu legumele curatate si maruntite si ciupercile taiate fasii subtiri. Se adauga untul de arahide si graul scurs. Se oparesc frunzele de varza in apa clocotita timp de 2 minute, apoi se scurg si se tapeteaza cu ele o forma de cozonac. Se toarna compozitia de legume si se acopera cu frunze de varza.
Se rastoarna pe o farfurie si se serveste cu sos de rosii.





Alte aperitive:





Chiftele Piftie de curcan Oua umplute
Incearca si Placinta rustica
Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de legume" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu legume

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.