Drob de post

O cana de orez se fierbe in apa cu putina sare, se da apoi prin masina de tocat carne impreuna cu 2-3 legaturi de ceapa verde curatate si spalate, 2 l

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • O cana de orez
  • 2-3 legaturi de ceapa verde
  • 2 legaturi de marar
  • 1 legatura de patrunjel
  • 3-4 cepe uscate
  • ciuperci
  • ulei
  • sare
  • piper
  • 4 oua
  • smantana

Mod de preparare

O cana de orez se fierbe in apa cu putina sare, se da apoi prin masina de tocat carne impreuna cu 2-3 legaturi de ceapa verde curatate si spalate, 2 legaturi de marar si una de patrunjel.

Eu mai adaug si 3-4 cepe uscate tocate marunt si calite in ulei si ciuperci tocate marunt.

Amestec toate ingredientele cu 4 oua si putina vegeta si pun compozitia in tava de teflon tapetata cu hartie de copt.

Cand am timp bat albusurile separat. Deasupra pun un ou batut si amestecat cu o lingura de smantana.
Se taie patratele si se serveste cu rosii, castraveti sau muraturi.

Pofta buna!

Reteta Drob de post a fost propusa de Georgeta Violeta pe forum culinar.ro

Alte retete de drob gasiti aici:

Drob de dovlecei,

Drob de vinete,

Drob cu legume si soia pentru vegetarieni.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci