Frittata cu cartofi

• sotati bucatelele de cartof fiert si sunca in 15 g unt • bateti ouale cu sare,

Portii
2
Timp pregatire
5 minute
Complexitate
redusa
Frittata cu cartofi

Ingrediente

  • tortilla 1 foaie
  • oua 3 buc
  • cartof 1012 bucatele (fiert si scurs)
  • sunca 3 felii
  • cascaval afumat taiat marunt 2 felii
  • unt 15 g
  • busuioc 34 frunze
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare


• sotati bucatelele de cartof fiert si sunca in 15 g unt
• bateti ouale cu sare, spuma, pana vor deveni pufoase
• tocati frunzele de busuic si adaugati-le peste oua
• cand cartofii au devenit aurii, turnati ouale batute peste ei si semi-inchideti presa Breville Panini Maker (pastrand o distanta de 3 cm – ouale sunt inca moi si se vor lipi de partea superioara a presei)
• cand oul incepe sa se rumeneasca pe deasupra, adaugati cascavalul taiat marunt si inchideti presa Breville Panini Maker
• scoateti fritata din presa si lasati-o putin sa se raceasca
• rulati-o intr-o foaie de tortilla si asezati-o in presa Breville Panini Maker, rotind-o pana ii veti face o usoara crusta aurie pe fiecare parte
• taiati-o in 3 bucati.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori