Fursecuri cu legume si cascaval

Am facut un aluat din 1 cana de tarate, 1 cana de faina integrala, 1 cana de apa in care am dizolvat drojdia si sarea. Am intins aluatul in foi subti

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Fursecuri cu legume si cascaval

Ingrediente

  • 1 cana tatate
  • 1 cana de faina integrala
  • 1 cana de apa
  • 1 lingurita de dojdie uscata
  • 1 praf de sare
  • 200g cascaval
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei verde

Mod de preparare

Am facut un aluat din 1 cana de tarate, 1 cana de faina integrala, 1 cana de apa in care am dizolvat drojdia si sarea. Am intins aluatul in foi subtiri si am facut forme ca pentru fursecuri obisnuite. Am acoperit formele si le-am ornat cu bucatele mici de ardei rosu si verde. Fiecare tava a stat la cuptor 10 minute la180 grade.


Le-am servit si calde si reci cu sos de rosii cu busuioc sau fara, dupa preferinte.

Alte retete recomandate:

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci