Aperitive cu legume

Reteta Fursecuri cu legume si cascaval

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
inasoricica postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Ghriba – Fursecuri marocane cu susan (reteta video)"
 
Am facut un aluat din 1 cana de tarate, 1 cana de faina integrala, 1 cana de apa in care am dizolvat drojdia si sarea. Am intins aluatul in foi subti

ingrediente

   1 cana tatate
   1 cana de faina integrala
   1 cana de apa
   1 lingurita de dojdie uscata
   1 praf de sare
   200g cascaval
   1 ardei rosu
   1 ardei verde

mod de preparare




Am facut un aluat din 1 cana de tarate, 1 cana de faina integrala, 1 cana de apa in care am dizolvat drojdia si sarea. Am intins aluatul in foi subtiri si am facut forme ca pentru fursecuri obisnuite. Am acoperit formele si le-am ornat cu bucatele mici de ardei rosu si verde. Fiecare tava a stat la cuptor 10 minute la180 grade.
Le-am servit si calde si reci cu sos de rosii cu busuioc sau fara, dupa preferinte.


Alte retete recomandate:
Incearca si Chiftele din cartofi
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu legume si cascaval" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu legume

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.