Aperitive cu legume

Reteta Humus reţetă de sfecla rosie

portii reteta 6 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 
gatire reteta 5m 
admin postat de
Postat pe: 08-01-2016
Adaugă în cartea de bucate
Humus reţetă. • adaugati toate ingredientele in accesoriul de tocat al blenderului vertical Breville Hand Blender cu exceptia cuburilor de gheata si

ingrediente

6 portii

   Humus reţetă
   sfecla la borcan - 150200 g
   miez de nuca - 25 g
   zeama de lamaie - 2 linguri
   pasta de susan (tahini) - 2 linguri
   ulei de susan - 3 picaturi
   usturoi - 1 catel
   ulei de masline - 3 linguri
   piper alb - 1 varf de cutit
   naut boabe (fiert si fierbinte) - 70 g
   sare - dupa gust
   curry verde - 1 varf de cutit
   coriandru proaspat, tocat - 1 lingura
   gheata cuburi - 2 cuburi mari

mod de preparare

• adaugati toate ingredientele in accesoriul de tocat al blenderului vertical Breville Hand blender cu exceptia cuburilor de gheata si mixati pana obtineti o pasta densa
• adaugati cuburile si lasati-le sa se topeasca 3 sferturi si mixati din nou
• serviti cu lipie libaneza, paine prajita, crackers sau nachos.
Pofta buna!
Incearca si Placintele cu tofu si spanac
Daca ti-a placut reteta noastra "Humus reţetă de sfecla rosie" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.