Pastaile se fierb in apa cu sare. Se scurg, se lasa sa se racoreasca putin apoi se scot tecile, rezulta aprox. 3/4 cana de boabe. Acestea se pun in b
mod de preparare
Pastaile se fierb in apa cu sare. Se scurg, se lasa sa se racoreasca putin apoi se scot tecile, rezulta aprox. 3/4 cana de boabe. Acestea se pun in
blender impreuna cu supa si se mixeaza bine; totul se toarna intr-o craticioara si dupa ce se da in cateva clocote se inchide focul.
Gelatina se dizolva intr-un sfert de cana de apa fierbinte si se toarna in craticioara peste
supa cu soia verde. Se presara busuiocul, se adauga putin piper si sare dupa gust (daca se pune si parmezan e bine sa nu se adauge prea multa sare) si se lasa sa se raceasca bine.
Smantana se bate frisca. Peste ea se toarna treptat compozitia precedenta, amestecand usor.
Totul se apoi in forme si se da la frigider.
Dupa ce s-a intarit bine mousse-ul se rastoarna din forma si se serveste alaturi de cateva feliute de rosie. Reteta
Mousse de soia verde a fost propusa de CristinaK. Discuta mai multe despre aceasta reteta pe
forum culinar.ro
Alte retete recomandate:
Incearca si Humus din fasole alba si naut-reteta de post
Daca ti-a placut reteta noastra "Mousse de soia verde" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu legume
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Incearca alte reţete cu:
toate—
urmărește-ne
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe