Aperitive cu legume

Reteta Pasta de vinete

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
elizeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Vinetele se taie rondele, se sareaza si se lasa sa stea cam 20 minute, pentru a lasa putina zeama. Se spala apoi sarea si se prajesc pe ambele parti

ingrediente

   2 vinete (e important sa fie soiul lunguiet
   pentru ca acestea nu au miezul amar)
   Â½ litru ulei
   2 catei de usturoi
   patrunjel verde tocat
   o lingurita mica de boia

mod de preparare

Vinetele se taie rondele, se sareaza si se lasa sa stea cam 20 minute, pentru a lasa putina zeama. Se spala apoi sarea si se prajesc pe ambele parti in ulei fierbinte, pe foc iute. Dupa ce s-au racit se pasereaza cu mixerul de mana, amestecand si usturoiul, patrunjelul si boiaua. Se serveste cu paine prajita.
Alte mancaruri romanesti recomandate
Incearca si Chiftele de cartofi
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de vinete" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu legume

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.