Pasta de vinete picanta

Pasta de vinete picanta se serveste la tartine. Coacem vinetele, le curatam si le tocam, ceapa o tocam si o calim in ulei, adaugam doua linguri de sos picant.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • doua vinete
  • trei cepe
  • 100 gr.  ulei
  • doua linguri de sos picant
  • sare.

Mod de preparare

Pentru pasta de vinete picanta, coacem vinetele, le curatam si le tocam, ceapa o tocam si o calim in ulei, adaugam doua linguri de sos picant si sare dupa gust; calim ceapa cu sosul picant in ulei, adaugam vinetele si lasam sa mai dea cateva clocote, apoi asezam pasta pe platou si decoram cu verdeata.


Decorata cu verdeata, pasta de vinete se serveste la tartine.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci